Een veilige en betrouwbare oplossing

Loopvlakvernieuwing is een veilige en betrouwbare oplossing voor wagenparken om op bandenkosten te besparen en het milieu te sparen. In Europa worden vernieuwingsbanden gefabriceerd volgens de normen en specificaties die zijn opgelegd door de EU-regelgeving. Op dit moment is in Europa 1 op de 3 vervangende vrachtwagenbanden een vernieuwde band.

Bandag: loopvlakvernieuwing van wereldklasse

Vergelijkbare prestaties als nieuwe banden, tegen 30% lagere kosten. Zonder compromis voor wat betreft veiligheid. Dat is waar loopvlakvernieuwing van Bridgestone voor staat.

 

Onze vernieuwingen zijn het resultaat van de gecombineerde knowhow van Bridgestone en Bandag in de ontwikkeling van compounds en loopvlakken, die continu is verfijnd gedurende de meer dan 50 jaar ervaring in loopvlakvernieuwing. De constante kwaliteit en veiligheid van vernieuwingen van Bridgestone en Bandag zijn het resultaat van het professionele gebruik van het Bandag System door alle dealers, een combinatie van:

  • Loopvlakproducten en rubber van Bridgestone
  • Bandag-uitrusting
  • het loopvlakvernieuwingsproces van Bandag

Bandag is onderdeel van de Bridgestone Group. Uw garantie voor optimale kwaliteit, prestaties en efficiency.

Lagere kosten per kilometer

Coverbanden bieden gemiddeld 30% lagere kosten per kilometer dan nieuwe banden. Hoe vaker het mogelijk is een loopvlak te vernieuwen, hoe lager de Total Tyre Life-kosten zijn. Hoe vaker het loopvlak vernieuwd kan worden, hoe lager de Total Tyre Life-kosten zijn. Met totale besparingen tot 19% als u het loopvlak voor een tweede keer laat vernieuwen.