FuelCare

Ontdek Fuelcare, onze specifieke oplossing om het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en TCO van uw wagenpark te verminderen.

Deze afbeelding toont een vrachtwagen die op de snelweg rijdt en FuelCare gebruikt, een brandstofbeheertool van Bridgestone.
Ontdek hoe uw bandenbeleid uw brandstofverbruik beïnvloedt
Vind de ideale balans tussen banden- en brandstofkosten
Verlaag uw brandstofkosten, TCO en CO2-uitstoot met wel 10%

Wat FuelCare voor u kan doen

Deze afbeelding toont de FuelCare-tablet en -simulator.

Inzicht in TCO van uw banden

Wagenparken spenderen 20 keer meer aan brandstof dan aan banden. Maar banden kunnen een grote impact hebben op brandstofkosten. Fuelcare is volledig transparant over hoe uw banden het brandstofverbruik van uw wagenpark beïnvloeden en wat u kunt doen om zoveel mogelijk te besparen.
Deze afbeelding toont de Duravis R002 en Ecopia H002.

De juiste keuze voor uw activiteiten

Korte ritten op regionale wegen of een internationale lange afstand, onze toonaangevende banden besparen brandstof zonder in te boeten op kilometrage en veiligheid. Met Fuelcare bepaalt u op basis van rijpatronen en gebruik wat voor ieder voertuig het beste is.
Deze afbeelding toont een vrachtwagen bij een tankstation langs de snelweg, met een zonsondergang op de achtergrond.

Monitor de brandstofbesparing

Fuelcare gebruikt telematica en operationele gegevens om te voorspellen, controleren en te meten hoeveel u kunt besparen op vlak van brandstof en CO2. De tool neemt snelheid, het optrekken en klimmen in acht om de potentiële besparingen op het vlak van banden te berekenen.
Deze afbeelding toont een close-up van de controle-, onderhouds- en beheeraspecten van de banden in uw wagenpark.

Proactief bandenonderhoud

Proactief onderhoud is fundamenteel om de brandstofbesparende eigenschappen van een band te behouden. Bridgestone’s Tirematics-oplossingen en servicenetwerk van 2.100 partners staan in voor een compleet bandenonderhoud, zodat uw banden uitstekend kunnen blijven presteren.
Webfleet - Deze afbeelding toont een wagenparkmanager die werkt aan gegevens voor Webfleet Solutions

Verkrijg nog meer waarde

Naast banden beheren, kunt u dankzij Fuelcare nog meer besparen met WEBFLEET door uw rijgedrag en routes te verbeteren en de brandstof automatisch te monitoren. Onze allesomvattende en uiterst gebruiksvriendelijke oplossing zorgt voor een maximale opbrengst van uw activa.