vrachtwagen- en busbanden

Ontdek het complete assortiment

Internationaal transport

Truckbanden voor internationaal transport
Bridgestone-banden voor internationaal transport verlagen het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de TCO zonder in te boeten op de prestaties.

Veelzijdig

Truckbanden voor regionaal transport
De veelzijdige banden van Bridgestone maken gebruik van de nieuwste technologieën voor een lange levensduur en een uitstekende grip en duurzaamheid voor vele toepassingen.

Stadsbus

Banden voor stadsbussen
Stadsbusbanden van Bridgestone zijn ideaal voor het uitdagende stadsverkeer, van ongelijke beladingen tot eindeloos stoppen en optrekken, voor een comfortabele en duurzame rit.

Touringcar

Touringcarbanden voor interlokaal vervoer
De touringcarbanden van Bridgestone zijn geschikt voor alle seizoenen en bieden zowel chauffeurs als passagiers comfort bij lange ritten.

Duravis R002

ONTDEK HET BRIDGESTONE DURAVIS R002-ASSORTIMENT.

Light & medium

Truckbanden voor binnenstedelijke distributie
Bridgestone-banden voor lichte en middelzware trucks bieden de veelzijdigheid en duurzaamheid die bedrijven nodig hebben voor een tijdige levering, in en rond steden.

Mild On-/off-road

Truckbanden voor diverse toepassingen
Mild On-/Off-road-banden van Bridgestone worden gebruikt in het transport voor de (weg- en water)bouw. Deze robuuste banden bieden een uitstekende grip en levensduur.

Zwaar On-/Off-road

Truckbanden voor bouwplaatsen
De zware On-/Off-road-banden van Bridgestone zijn ideaal voor bouwplaatsen, mijnen en steengroeven. Deze banden zijn ideaal voor zware ladingen onder uitdagende omstandigheden.

Winter

Banden voor diverse winterse omstandigheden
Bridgestone-winterbanden geven met hun uitstekende prestaties, comfort en nauwkeurige handling chauffeurs een zeker gevoel onder uitdagende winterse omstandigheden.

Ecopia H002

ONTDEK HET BRIDGESTONE ECOPIA H002-ASSORTIMENT.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in...

Deze afbeelding toont wagenparken die kunnen profiteren van de Total Tyre Care mobiliteitsoplossing van Bridgestone.

Total Tyre Care

Als wagenparkbeheerder staat u constant onder druk om de prestaties van uw wagenpark te maximaliseren met behoud van uw budget. Ontdek hoe Total Tyre Care u kan helpen om uw totale bedrijfskosten te verlagen.
Lees meer
Deze afbeelding toont een wagenpark met Bandag-vernieuwde banden op een snelweg in een prachtig landschap.

Bandag-loopvlakvernieuwingen

Bandag, een wereldleider op het gebied van loopvlakvernieuwingen, combineert meer dan 60 jaar ervaring met een vastberaden toewijding aan veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ons gevarieerde productassortiment biedt een lange levensduur en prestaties die vergelijkbaar zijn met die van nieuwe premiumbanden tegen een fractie van de kosten, waardoor uw totale bandenkosten per km lager worden.
Lees meer
Deze afbeelding toont een gamma bedrijfswagens dat vertrouwt op banden voor eerste montage van Bridgestone.

Eerste Montage

Banden voor eerste montage van Bridgestone ondersteunen de unieke eigenschappen van trucks en bussen en garanderen optimale prestaties. Bekijk de nieuwste banden voor eerste montage van Bridgestone voor nieuwe middelzware en zware transportvoertuigen.
Lees meer

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

Deze afbeelding toont twee mensen die een Bridgestone-mobiliteitsoplossing gebruiken voor hun Bridgestone-truckbanden.