Tyre Talk

Bridgestone op het Autosalon van Genève 2017

's Werelds grootste banden- en rubberbedrijf, Bridgestone, is weer terug in Genève met een krachtige boodschap rond het ondersteunen van elk individu via innovatie en partnerschap. De Bridgestone-stand in Hal 6, stand 6253 zet de schijnwerpers op de laatste ontwikkelingen van de merken Bridgestone en Firestone in Europa.


Partnership en Innovatie
Centraal staat Bridgestone's illustere TOP-partnerschap met het Internationaal Olympisch Comité. Een fries met indrukwekkende foto's neemt de bezoeker mee op een reis van innovatie in de sport en ontwikkeling bij de banden. Dit culmineert in de weergave van Bridgestone's DriveGuard en DriveGuard Winter. Sinds de première in Genève in 2016 heeft DriveGuard een bijzonder jaar achter de rug en won het onderscheidingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal en France1.

Firestone schept vertrouwen met het nieuwe bandengamma
In Genève is voor de eerste keer ook de nieuwe ster in het Firestone-gamma te zien: de Roadhawk. Gebouwd om langer mee te gaan, de allerbeste grip op een nat wegdek, voorzien van de “A”-waardering in het top EU-label en best-in-class voor remmen op een droog wegdek.

Daarnaast is de Vanhawk 2 te zien, de duurzame en veelzijdige band voor lichte bedrijfsvoertuigen. Dit geeft je op de weg vol vertrouwen bij het klaren van elke klus.

De Firestone bandenselectie wordt afgerond met het vlaggenschip onder de SUV-banden, de Destination HP. Een sportieve band met hoge prestaties en vaste favoriet bij de Firestone fans die houden van hun vrijheid om te rijden!

Tot slot worden alle bezoekers aan de stand uitgenodigd om aan te sluiten bij de Firestone Music Tour - die de meest populaire zomermuziekfestivals in Europa sponsort - en kun je een blijvende fotografische herinnering aan je bezoek aan het salon samenstellen!

De Bridgestone en Firestone teams hopen je op de Autosalon van Genève 2017 te mogen begroeten
105/2016 - REIFEN Essen 2016 Innovation Award, "Technology and Products", Duitsland
06/2016 - Auto Express Product of the Year 216, VK
12/2016 - Auto Express Editor’s Choice Award 2016, VK
10/2016 - Tyre Innovation Award bij de Irish Auto Trade Awards, Ierland
01/2017 - “Prémio Cinco Estrelas” (vijfsterren onderscheiding), Portugal 01/2017 - “Produits de l’Année” (product van het jaar), FrankrijkVivian van Kaam:

Bridgestone Europe NV/SA, Netherlands branche
Marketing passenger car tyres Netherlands
Marketing motorcycle tyres Benelux
PR & Communication Benelux
Tel. direct: +32 2 719 06 87 - M: +31 (0) 622 45 95 39
@: vivian.vankaam@bridgestone.eu

LEWIS:
Tel: +31 (0) 40 235 4600
@: BridgestoneNL@teamlewis.com