Tyre Talk

Bleekemolens Race Planet gaat samenwerking aan met Bridgestone

Bleekemolens Race Planet gaat samenwerken met bandenfabrikant Bridgestone. De meer dan 150 auto’s van Bleekemolens Race Planet, die op Circuit Park Zandvoort worden gebruikt, krijgen banden van Bridgestone.

Bleekemolens Race Planet gaat samenwerking aan met Bridgestone

Al meer dan 25 jaar biedt Bleekemolens Race Planet gasten de mogelijkheid om zich als een ware coureur in een spectaculaire sport- of formulewagen op Circuit Park Zandvoort te begeven. Zo krijgen bezoekers de kans om onder meer in een Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes-AMG, Aston Martin en, vanaf dit jaar, in een McLaren te rijden. De banden die Bleekemolens Race Planet gebruikt, zijn daarom van cruciaal belang om de veiligheid van de gasten te garanderen. 

“Vanwege de extreme omstandigheden waaraan onze auto’s blootgesteld worden, moeten wij blindelings kunnen vertrouwen op de materialen die we gebruiken”, zegt Sebastiaan Bleekemolen. “Of er nu gereden wordt op een nat wegdek, geslalomd of dat er geracet wordt met een formulewagen, veiligheid gaat boven alles. We stellen dan ook hoge eisen aan het materiaal dat we gebruiken. De banden van Bridgestone bieden ons de kwaliteit en de prestaties die we nodig hebben. Bovendien is het een merk dat perfect aansluit bij waar wij voor staan. We zijn dan ook erg verheugd over deze samenwerking.”

We voelen ons vereerd dat Bleekemolens Race Planet voortaan met onze banden rijdt”, zegt Vivian van Kaam bij Bridgestone. “Dit onderschrijft dat onze banden van dusdanige kwaliteit zijn dat ook coureurs van het kaliber van racefamilie Bleekemolen zelf erop vertrouwen. We passen uitstekend bij elkaar. Zo staan onze merken in teken van durf en lef, maar ook zaken als betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel. Bovendien hebben we dankzij deze samenwerking, en door de toenemende interesse in autosport, nu het perfecte podium om aan een groot publiek te laten zien wat onze banden te bieden hebben.”Vivian van Kaam:

Bridgestone Europe NV/SA, Netherlands branche
Marketing passenger car tyres Netherlands
Marketing motorcycle tyres Benelux
PR & Communication Benelux
Tel. direct: +32 2 719 06 87 - M: +31 (0) 622 45 95 39
@: vivian.vankaam@bridgestone.eu

LEWIS:
Tel: +31 (0) 40 235 4600
@: BridgestoneNL@teamlewis.com