Bridgestone

TROTSE PARTNER VAN DE OLYMPISCHE SPELEN

Bridgestone-ambassadeur Gregorio Paltrinieri duikt vanaf het startblok het zwembad in

Onze weg naar Tokio

Bridgestone is de enige Wereldwijde Partner van de Olympische en Paralympische Spelen die zijn hoofdkantoor in Tokio heeft. Daarom omarmen we dit langverwachte spektakel op ieder vlak. We zijn ontzettend trots op onze ambassadeurs en worden iedere dag geïnspireerd door hun harde werk, toewijding en doorzettingsvermogen die tot dit moment geleid hebben. We zijn vereerd dat ze deel uitmaken van het Bridgestone-team.

We wensen al onze ambassadeurs die deelnemen aan Tokio 2020 veel succes.
Bridgestone-ambassadeur Gregorio Paltrinieri duikt vanaf het startblok het zwembad in

Een Olympisch jaar. Olympische reclame.

Niemand wordt geboren als Olympisch medaillewinnaar. Zij worden niet alleen gekenmerkt door kracht en snelheid, maar ook door focus en uithoudingsvermogen. Bridgestone weet dat. We houden mensen op de baan, helpen hen op koers te blijven en hun droom na te jagen, wat er ook gebeurt.
Kijk nu
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Achter de schermen. Onze ambassadeur heeft eind 2019 echt genoten van de opnames van onze tv-reclame voor de Olympische Spelen. Hij vond het een mooie representatie van zijn traject als topatleet en geweldig om eraan mee te werken. Bijna net zo geweldig als wij het vinden om ernaar te kijken.

Trots om mee de beste Spelen te creëren

Verlicht standbeeld van de Olympische Ringen met vuurwerk

Onze bijdrage aan Tokio 2020

We zijn enorm trots om mee de meest efficiënte en duurzame Spelen te organiseren, voor onze atleten, de fans en de gaststad. We rusten alle voertuigen van het Tokio 2020-wagenpark uit met onze producten, en duizenden medewerkers helpen mee als vrijwilligers.
Simulatie van het Aquatics Centre voor Tokio 2020

Geavanceerde aardbeving bescherming

Naast onze rubber expertise, helpt Bridgestone de locaties voor de Olympische en Paralympische Spelen te beschermen tegen aardbevingen. We hebben seismische isolatietechnologie geplaatst in nieuwe gebouwen waar het (synchroon)zwemmen, duiken, volleybal en rolstoelbasket zullen plaatsvinden.
Meer lezen
Grenzeloze toegang tot bussen

Makkelijke toegang tot bussen

Bridgestone werkt samen met een werkgroep in Japan om een nieuwe stoeprand te ontwikkelen zodat bussen dichter bij de stoep kunnen stoppen. De nieuwe rand bestaat uit een speciaal ontworpen helling die aangepast is aan de vorm van de band. Zo worden slijtage van de zijwand en vibratie verminderd.
Meer lezen
Zwemmer in open water

JAAG JE DROOM NA, WAT ER OOK GEBEURT

Niemand wordt geboren als Olympisch medaillewinnaar. Dat kost moeite en tijd. Een topatleet wordt gemaakt van meer dan alleen kracht en snelheid - ook van iets anders. Ze zijn absoluut gefocust op de weg naar hun dromen. Decennialang hebben we diegenen op die weg gesteund en erkend. Waar hun reis hen ook heen leidt en in welke omstandigheden dan ook: mensen op de baan houden is onze passie. Dus wat je ook wilt bereiken, Olympische glorie of een alledaags doel, blijf volhouden. Blijf focussen. Jaag je droom na, wat er ook gebeurt.