Battlax s23 NIEUW

Sport MOTORFIETS SPORTBAND
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax s23 NIEUW

Sport MOTORFIETS SPORTBAND
Drag to rotate this tyre
  • Supersnel en met enorme grip in de bocht
  • 4% snellere rondetijd op nat
  • 3% kortere remweg
  • 8% hogere levensduur
  • Het nieuwe ijkpunt op sportbanden gebied
Read more Read less

Download de Battlax s23 MATEN TABEL

Download S23 maten tabel

Technologie

3LC

3-LAYER COMPOUND

Bridgestone's geavanceerde 3-vlaks compoundtechnologie voor de voorband. De compound is hard in het midden van het loopvlak voor stabiliteit bij hard remmen, lineair rijgedrag en een hoge levensduur. Op de schouders is de compound zacht voor maximale grip in de bocht. Zelfs als u voluit in de bocht hangt.

5LC

5-LAYER COMPOUND

Deze unieke 5-vlaks compoundtechnologie voor achterbanden combineert 3 verschillende compounds en werd speciaal ontwikkeld door de MotoGP-ingenieurs van Bridgestone. De compound is hard in het midden van het loopvlak voor extra stabiliteit, lineair rijgedrag en een hoge levensduur. Een middelharde compound op de schouders geeft u maximale tractie bij een gematigde leunhoek en een vroege acceleratie uit de bochten. En dankzij de supersterk plakkende rand kunt u vol vertrouwen diep in de bocht hangen. Uitzonderlijke technologie voor een uitzonderlijke rijervaring!

MONO SPIRAL (MS) BELT

REDUCEERT WARMTE & VERGROOT STABILITEIT

Eén enkele karkasdraad die rond de omtrek van de band is gewikkeld. Maakt de band lichter en verbetert grip, stabiliteit en schokabsorptie. In de praktijk betekent dit een overtuigend gevoel van grip en een soepel rijgedrag.

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)

Verbeterde handling

Meerdere afzonderlijke in rubber gecoate staaldraden vormen samen één koord, dat zorgt voor extra stabiliteit op hoge snelheid, overtuigende grip, comfortabele schokdemping en een maximale levensduur.

RC POLYMER

VERTROUWENWEKKENDE GRIP

De RC Polymer technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de silicadeeltjes in de rubbercompound en werd ontwikkeld m.b.v. Bridgestone's NanoPro-Tech™ technologie. Het zorgt voor een verbeterd wegcontact op zowel droog als nat. Verder verlaagd het de rolweerstand.

SILICA RICH EX FOR FRONT TYRE

MEER VERTROUWEN AAN DE VOORKANT

De prestaties op het nat worden verbeterd door de sterk verhoogde hoeveelheid silica.

NANOPRO-TECH™

MEER GRIP, MEER LEVENSDUUR

Revolutionaire nano-technologie maximeert de compoundprestaties op moleculair niveau. Tijdens het rijden worden warmteontwikkeling en vervorming gereduceerd, waardoor grip en levensduur stijgen.

PULSE GROOVE

BELANGRIJK BETERE PRESTATIES OP NAT WEGDEK

Door de toepassing deflectoren in een profielgroef met wisselende breedte wordt de waterstroom gelijkmatiger en sneller, waardoor de waterafvoer wordt verbeterd. Daardoor stijgt de grip en daalt de wielspin.

VIND EEN dealer

ZOEK NAAR EEN DEALER IN JE OMGEVING DOOR HET INVULLEN VAN JE POSTCODE OF WOONPLAATS

Use my current location

No results

alt text

Ontdek meer