Battlax-rs11

Sport Sport motorband
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-rs11

Sport Sport motorband
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • 20% meer grip en 10% meer gripgevoel
  • Van de racebaan de weg op zonder toegevingen
  • 2 seconden sneller in een ronde van 2 minuten
Lees meer Lees minder

Technologieën

MONO SPIRAL (MS) BELT

REDUCEERT WARMTE, VERGROOT STABILITEIT

Eén enkele karkasdraad die rond de omtrek van de band is gewikkeld. Maakt de band lichter en verbetert grip, stabiliteit en schokabsorptie. In de praktijk betekent dat een overtuigend gevoel van grip en een soepel rijgedrag.

V-MS-BELT
3LC

3-LAYER COMPOUND

Bridgestone's geavanceerde 3-laags compoundtechnologie voor uw voorband. De dubbele compound is hard in het midden van het loopvlak voor stabiliteit bij hard remmen, lineair rijgedrag en een hoge kilometrage. Op de schouders is de compound zacht en biedt grip voor maximale bochtengrip...zelfs als u voluit in de bocht hangt.

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Verbeterde handling

Meerdere individueel in rubber gecoate staaldraden vormen samen één koord, dat zorgt voor extra stabiliteit op hoge snelheid, overtuigende grip, comfortabele schokdemping en maximale levensduur.

CAP&BASE

De zachte buitenste compound ('Cap'), die ontleend is aan het MotoGP-ontwikkelwerk van Bridgestone, geeft u grip op hoog niveau. De binnenste compound ('Base') is daarentegen harder en geeft de band zo een optimale stijfheid. Maar zelfs als het loopvlak slijt, wordt de hardere basiscompound niet blootgesteld aan het wegdek - u hoeft dus niet bang te zijn voor een verlies aan grip!

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

Use my current location

Geen Resultaten

alt text