Battlax-rs10

Sport Sport motorband
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-rs10

Sport Sport motorband
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Verleg uw grenzen
  • Ultieme sportprestaties
  • Inspirerende handeling
  • Grip, grip en nog meer grip
  • Geoptimaliseerde prestaties op droog wegdek
Lees meer Lees minder

Technologieën

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Verbeterde handling

Meerdere individueel in rubber gecoate staaldraden vormen samen één koord, dat zorgt voor extra stabiliteit op hoge snelheid, overtuigende grip, comfortabele schokdemping en maximale levensduur.

MONO SPIRAL (MS) BELT

REDUCEERT WARMTE, VERGROOT STABILITEIT

Eén enkele karkasdraad die rond de omtrek van de band is gewikkeld. Maakt de band lichter en verbetert grip, stabiliteit en schokabsorptie. In de praktijk betekent dat een overtuigend gevoel van grip en een soepel rijgedrag.

3LC

3-LAYER COMPOUND

Bridgestone's geavanceerde 3-laags compoundtechnologie voor uw voorband. De dubbele compound is hard in het midden van het loopvlak voor stabiliteit bij hard remmen, lineair rijgedrag en een hoge kilometrage. Op de schouders is de compound zacht en biedt grip voor maximale bochtengrip...zelfs als u voluit in de bocht hangt.

CAP&BASE

De zachte buitenste compound ('Cap'), die ontleend is aan het MotoGP-ontwikkelwerk van Bridgestone, geeft u grip op hoog niveau. De binnenste compound ('Base') is daarentegen harder en geeft de band zo een optimale stijfheid. Maar zelfs als het loopvlak slijt, wordt de hardere basiscompound niet blootgesteld aan het wegdek - u hoeft dus niet bang te zijn voor een verlies aan grip!

SILICA RICH VOOR ACHTERBANDEN

MEER GRIP BIJ REGEN EN KOUDE

De Silica Rich compound verzekert een excellente grip in de regen en bij koude, of wanneer de band nog niet is opgewarmd.

SILICA RICH EX VOOR VOORBANDEN

MEER GRIP VOOR DE VOORBAND

De prestaties op het nat worden verbeterd door de sterk verhoogde hoeveelheid silica.

RC POLYMER

MEER GRIP OP HET ASFALT

De RC Polymer technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de silicadeeltjes over de rubbercompound en werd ontwikkeld m.b.v. Bridgestone's Key-technologie NanoPro-Tech™. Het verbetert de grip bij regen en de slijtvastheid

NANOPRO-TECH™

MEER GRIP, MEER LEVENSDUUR

De Bridgestone NanoPro-Tech technologie maximeert de prestaties op moleculair niveau. Tijdens het rijden worden warmteontwikkeling en vervorming gereduceerd, waardoor de grip en levensduur stijgen.

Technische kenmerken & voordelen

Bridgestone Battlax RS10

De speciaal samengestelde en strategisch geplaatste compounds staan garant voor een betrouwbare grip op ondergronden met weinig wrijving.
Bridgestone Battlax RS10

Het superlange rasterpatroon zorgt voor een dynamische uitlijning van de groefrichting en resulteert in een superieure stabiliteit, verhoogde stijfheid en betere voorspelbaarheid bij elke hellingshoek.

Doordat de profielgroeven 3-dimensionaal zijn, ontstaat een buitengewone blok-stijfheid en korte opwarmingstijd.
Bridgestone Battlax RS10

Parallelle groeven langs de middenstrip voeren water snel en efficiënt af voor vertrouwenwekkende prestaties op een nat wegdek.

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

Use my current location

Geen Resultaten

alt text