Weather Control A005-evo-driveguard DriveGuard

Alle seizoenen Auto / SUV / 4X4 Band
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon

Weather Control A005-evo-driveguard DriveGuard

Alle seizoenen Auto / SUV / 4X4 Band
De Weather Control A005 EVO DriveGuard is het nieuwste model binnen het Bridgestone-aanbod aan vierseizoensbanden en biedt uitstekende grip op nat wegdek, verbeterde prestaties op sneeuw en DriveGuard-technologie.
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Beste in zijn klasse voor grip op nat wegdek 1
  • Verbeterde prestaties op sneeuw 2
  • Langere levensduur 3
  • DriveGuard-technologie biedt extra bescherming tegen lekke banden
Lees meer Lees minder

Technische kenmerken & voordelen

Deze afbeelding toont dat de Weather Control A005 EVO DriveGuard EU-labelklasse A heeft vanwege de NanoPro-Tech™-compound met hoog silicagehalte.

Speciaal loopvlakpatroon en specifieke compound

EU-labelklasse A behaald voor grip op nat wegdek
Of er nu opeens geremd moet worden op een nat wegdek of veilig door een plotselinge regenstorm moet worden gereden op de snelweg, Weather Control A005 EVO DriveGuard-banden geven bestuurders gemoedsrust. Meer schouderelementen en groeven met hoog debiet in het loopvlakpatroon zorgen ervoor dat aan deze band de hoogste EU-labelklasse voor grip op een nat wegdek is toegekend.
Deze afbeelding toont dat de Weather Control A005 EVO DriveGuard een robuust kader heeft om alle seizoenen aan te kunnen.

DriveGuard-technologie

Bescherming tegen lekke banden.
Onze gepatenteerde DriveGuard-technologie biedt extra bescherming in geval van een lekke band. Bij een lekke band verdelen de versterkte zijwand en cooling fin de warmte opnieuw, waardoor bestuurders nog 80 km verder kunnen blijven rijden met een snelheid tot 80 km/u naar een garage of een veilige plek om de band te verwisselen.
Deze afbeelding toont dat de Weather Control A005 EVO DriveGuard een robuust kader heeft om alle seizoenen aan te kunnen.

Geoptimaliseerde karkasstructuur

Verlengde levensduur van de band en kilometrage
De verhoogde duurzaamheid van het karkas van de Weather Control A005 EVO DriveGuard zorgt ervoor dat de band bestand is tegen diverse weers- en wegomstandigheden, waardoor bestuurders het hele jaar door met dezelfde banden kunnen blijven rijden. De constructie verdeelt ook de druk om maximale prestaties te garanderen en ongelijke slijtage te voorkomen.
Deze afbeelding toont dat de Weather Control A005 EVO DriveGuard een Three-Peak Mountain Snowflake heeft voor zijn uitstekende prestaties op sneeuw.

Kenmerken winterbanden

Three-Peak Mountain-gecertificeerd
De Weather Control-serie is bedoeld om het hele jaar door mee te rijden, maar de A005 EVO Driveguard bevat unieke verbeteringen om bestuurders in de winter zelfs nog beter te ondersteunen. Een vernieuwde Nano Pro-Tech™-compound, een V-vormig loopvlakpatroon en innovatieve profielgroeven werken samen om voertuigen te helpen sneller te remmen en optrekken en voor meer tractie in de sneeuw te zorgen.

Juridische kennisgeving

1 EU-label klasse “A”, label van de hoogste klasse voor grip op nat wegdek

2 Gecertificeerd met sneeuwvlokkensymbool “drie bergtoppen met sneeuwvlok”-markering (3PMSF)
Gebaseerd op interne tests door Bridgestone op het testterrein in Zweden vs. Weather Control A005. Bandenmaat 205/55 R16 94V. Tractiekracht 3% groter dan voorganger in het bereik van [5-35 km/u]. Remafstand op sneeuw 3% korter dan voorganger in het bereik van [40-5 km/u]. Laterale acceleratie 4% groter dan voorganger in een slalomtest op sneeuw bij 50 km/u.

3 Biedt dezelfde kilometrage als onze premium zomerbanden.
Zelfde kilometerprestaties als zijn voorganger vs. onze premium zomerbanden. Gebaseerd op interne tests door Bridgestone in het laboratorium vs. Weather Control A005. Bandenmaat 205/55 R16 94V. De levensduur van de band hangt af van de rijstijl, de bandenspanning, het onderhoud van de banden en het voertuig, de weersomstandigheden enz.

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

Use my current location

Geen Resultaten

alt text