Potenza Race New

Car tyre
Klik en sleep Drag to rotate this tyre

Potenza Race New

Car tyre

Ontketen het vermogen van uw auto op het circuit met premium Bridgestone Potenza Race banden: uitstekende handling en de beste remprestaties op droog wegdek, snelle acceleratie wanneer het licht op groen springt.

 

Klik en sleep Drag to rotate this tyre
  • Beste rondetijd  1
  • Beste remprestaties op droog wegdek 2
  • Uitstekende levensduur op het circuit 3

 

Read more Read less

Wettelijke vermelding


Tests uitgevoerd door TÜV SÜD op verzoek van Bridgestone in november 2021 en maart 2022 in de faciliteiten Bridgestone EUPG (Italië) en Nardo (Italië) voor tests met Mercedes AMG A45's, met bandenmaat 245/35 R19 Potenza Race, vergeleken met de prestaties van de belangrijkste concurrenten in hetzelfde segment: Goodyear Eagle F1 Supersport R, Michelin Pilot Sport Cup 2 Connect, Pirelli P Zero Trofeo R. TUV-rapportnummer 713231330.

1) Rondetijd op het circuit van Nardo (6115 meter), gemiddelde tijd over drie ronden in seconden: Bridgestone (2:35,39), Pirelli (2:37,62), Michelin (2:37,87), Goodyear (2:37,89)
2) Droogremweg (100 km/u tot 0 km/u) bij Bridgestone EUPG, afstand in meter: Bridgestone (32,3), Michelin (32,8), Pirelli (33,2), Goodyear (34,6)
3) Op de tweede plaats wat betreft levensduur op het circuit van Nardo, in %: Goodyear (120 %), Bridgestone (100 %), Pirelli (80 %), Michelin (60 %)

Technische kenmerken en voordelen

Illustratie van het geoptimaliseerde contactvlak

Geoptimaliseerd contactvlak

Voor een gelijke drukverdeling en totale controle.

Het vermogen van uw auto mag nog zo groot zijn, als de banden het wegdek niet optimaal raken, verspilt u energie en verliest u kostbare tijd. Onze Potenza-banden zijn ontworpen om de drukpunten te verminderen en de efficiëntie te maximaliseren door de druk op het contactvlak gelijk te verdelen.

Illustratie van het hybride gordelpakket

Hybride gordelpakket

Voor gestabiliseerde prestaties bij maximale snelheden.

Alle banden zijn ontworpen om mee te geven, maar hoe ze dat doen onder extreme belasting – bij topsnelheid op rechte stukken en in bochten – moet integraal in het ontwerp verwerkt zijn. Ons hybride gordelpakket stabiliseert de contouren van de band bij hoge snelheid.

Illustratie van het asymmetrisch profiel en zijkant van de groeven

Asymmetrisch profiel en zijkant van de groeven

voor maximaal rempotentieel en grip in de bochten

Het asymmetrisch profiel en zijkant van de groeven verhogen de laterale stijfheid om de laterale stabiliteit te maximaliseren en blokvervorming te verminderen. Zo bent u verzekerd van topprestaties tot de laatste ronde.

Een band moet veel dingen doen, ook het vermogen en de remkracht overbrengen. De wrijving is hierbij cruciaal, want alleen het deel dat in contact komt met de weg kan hiervoor zorgen. Dankzij het grotere contactoppervlak verbetert de extra brede Potenza Race de remprestaties op droog wegdek.

Sportieve profielvorm

Voor maximale stabiliteit en rempotentieel

Een band moet veel dingen doen, ook het vermogen en de remkracht overbrengen. De wrijving is hierbij cruciaal, want alleen het deel dat in contact komt met de weg kan hiervoor zorgen. Dankzij het grotere contactoppervlak verbetert de extra brede Potenza Race de remprestaties op droog wegdek.

Illustratie van de hoogresistente compound

Hoog-resistente rubbersamenstelling

Voor minder slijtage en langer racen op het circuit

Semislicks zijn ontworpen om tot het uiterste te gaan, maar ze moeten ook lang meegaan. Daarom heeft de Potenza Race een hoogresistente rubbersamenstelling die versterkte silica en een harsenmix bevat. De band is ook op nanoschaal verstevigd, zodat u extra lang kunt racen op het circuit.

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

Use my current location

Geen Resultaten

alt text