Ecopia Ep150

Zomer Auto Band
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Ecopia Ep150

Zomer Auto Band
Met een uitstekend evenwicht tussen veiligheid, duurzaamheid en zuinigheid helpen Ecopia-banden u om uw brandstofverbruik en uw CO2-uitstoot te beperken zonder in te boeten op het comfort en de vlotte bestuurbaarheid die u van een Bridgestone premiumband verwacht.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Brandstofefficiëntie
  • Controle op nat wegdek
  • Stabiliteit
Lees meer Lees minder

Technische kenmerken & voordelen

VERBINDINGSGROEVEN ONDER HOGE HOEK

Afvoer van water uit de ribben naar de hoofdgroeven verhoogt weerstand tegen aquaplaning. Plaatsing onder hoge hoek van de verbindingsgroef voor optimalisatie van remkracht contactoppervlak en rolgeluid.

DOOR RIBBEN VERBONDEN CENTRALE BLOKKEN

De verbinding van het blok met een smalle rib zorgt voor een gelijkmatiger verdeling van de contactdruk en daardoor een verhoogd remvermogen en verbeterde grip.

RIBBEN VERBONDEN DOOR 3D-INKEPINGEN

Verbinding van schouderblok met nabijgelegen rib door 3D-inkeping resulteert in verhoogde blokstijfheid en dynamischer weggedrag. Toegenomen weerstand tegen ongelijkmatige slijtage en geluidsemissie.

LICHTE CONSTRUCTIE

Nieuwe materiaalkeuze voor de gordel en innovatieve technologieën maken de band lichter.

NANO-PROTHECH™ COMPOUND

Verminderd energieverlies in de bovenlaag vaan de compound door een gewijzigd polymeerdesign met verbeterde silicadispersie en reductie van de wrijvingswarmte (rolweerstand).

FLUISTERSTIL ACS-BLOK

Convex blokontwerp met adaptief contactoppervlak (ACS) verlaagt luchtsnelheid omheen de band en reduceert geluidsemissie.

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

Use my current location

Geen Resultaten

alt text