This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Ontdek het volledige assortiment

Blijf in controle tijdens uw reis, ook bij regen

Turanza is een premium toerbandengamma voor de zomer waarmee bestuurders vol vertrouwen en beheersing de controle over hun reis kunnen behouden, zowel in nat als droog weer.

Blijf in controle tijdens uw reis, heel de winter door

Blizzak is een winterbandengamma voor mild, gematigd en streng winterweer. Bestuurders kunnen in onvoorspelbaar winterweer vertrouwen op Blizzak en zo hun reis veilig verderzetten.

Blijf in controle tijdens uw reis, in welk seizoen u ook rijdt

Weather Control is een premium vierseizoensband die een zomer- en winterband combineert. Zo kunnen bestuurders het hele jaar blijven rijden met superieure prestaties en comfort.

Blijf in controle tijdens uw reis, voel je vrij

Potenza is het speciale Bridgestone-gamma voor het prestatiesegment. Met maximale remprestaties op droog wegdek en stabiliteit in bochten en op rechte stukken, voor ultiem rijgenot.

BLIJF IN CONTROLE TIJDENS UW REIS, ONGEACHT HET TERREIN

Dueler is een offroadband die robuust genoeg is voor elk avontuur. Dit gamma heeft geoptimaliseerde kenmerken die bestuurders beschermen op lastig terrein en in uitdagend weer.

Baanbrekende brandstofefficiëntie en grip op nat wegdek

Ecopia plaatst brandstofefficiëntie voorop zonder in te boeten op prestaties. De ultra-lage rolweerstand zorgt voor een efficiënter brandstofverbruik en een comfortabele rit.

Blijf in controle tijdens uw reis, in welk seizoen u ook rijdt

Duravis is de slimme keuze voor commerciële wagenparken en private bestelwagens. Verlaag kosten, maximaliseer efficiëntie en behoud het hele jaar de controle met dezelfde banden.