BattlaxS21

Sport motorband

Bridgestone Battlax S21 pair

BattlaxS21

Sport motorband

  • De opwinding van rijden in alle omstandigheden
  • Extreem bochtenwerk
  • Hoge kilometerprestaties
  • Geen compromissen over veiligheid
Battlax S21 aanschaffen
Battlax S21 aanschaffen

Alle verkrijgbare maten bekijken

Technologieën

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Verbeterde handling

Meerdere individueel in rubber gecoate staaldraden vormen samen één koord, dat zorgt voor extra stabiliteit op hoge snelheid, overtuigende grip, comfortabele schokdemping en maximale levensduur.

Please fill in an alt
De opwinding van rijden in alle omstandigheden

De S21 is een fantastische mix van de bewezen technologie voor natte wegdekken van de S20EVO en fundamenteel vernieuwende eigenschappen die de prestaties op een droog wegdek naar een volledig nieuw niveau tillen.

Please fill in an alt
Extreem bochtenwerk

De superieure stabiliteit van de S21 laat toe om aan een hogere snelheid de bocht in te sturen, in de bocht een scherpere lijn te volgen en de bocht sneller te verlaten. Zo krijgt u in bochten een gevoel van vertrouwen en prestatie.

Please fill in an alt
Hoge kilometerprestaties

U moet niet inboeten aan levensduur om van een bestuurbaarheid op topniveau te genieten. De S21 laat tot 36% betere kilometerprestaties optekenen dan zijn voorganger.

Please fill in an alt
Please fill in an alt
Geen compromissen over veiligheid

Bridgestone’s geavanceerde loopvlak- en compoundtechnologie geven u het vertrouwen dat u nodig heeft op een nat wegdek.

Technische kenmerken & voordelen

Bridgestone Battlax S21

Het patroon met 3D groefuiteinden, een geoptimaliseerde lay-out van de groeven en bijna profielloze schouders is ontworpen om stabiliteit en bestuurbaarheid met een consistente goede grip te bieden.
Bridgestone Battlax S21

Achterband: het grotere profiel op het centrum van het loopvlak in combinatie met de geoptimaliseerde gordelconstructie en groefpositie zorgen voor een beter gevoel en verhogen de stabiliteit in de bochten.
Bridgestone Battlax S21

De vooruitgang die geboekt is op het moleculair niveau van de compoundontwikkeling zorgt voor een betere adhesie en grip en zo voor sneller bochtenwerk en meer vertrouwen.
Bridgestone Battlax S21

De 3-laagse (vooraan) en de 5-laagse (achteraan) compound samen met de hielranden met hoge stijfheid zorgen voor optimale demping en stabiliteit.
Bridgestone Battlax S21

Voorband: het smallere profiel op het centrum van het loopvlak zorgt voor een langer contactvlak en dus een betere drukverdeling, wat de bestuurbaarheid en precisie ten goede komt.
Bridgestone Battlax S21

De Battlax S21 is de eerste band die in de ontwikkelingsfase heeft kunnen genieten van Bridgestone's nieuwe "ULTIMATEYE” indoor testfaciliteit die toelaat om het gedrag van de band bij het contactpunt te analyseren.

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

Belangrijk: zorg altijd voor de juiste bandenspanning.