BattlaxRS10

Sport motorband

Bridgestone Battlax RS10 pair

BattlaxRS10

Sport motorband

  • Verleg uw grenzen
  • Ultieme sportprestaties
  • Inspirerende handeling
  • Grip, grip en nog meer grip
  • Geoptimaliseerde prestaties op droog wegdek
Battlax RS10 aanschaffen
Battlax RS10 aanschaffen

Alle verkrijgbare maten bekijken

Technologieën

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Verbeterde handling

Meerdere individueel in rubber gecoate staaldraden vormen samen één koord, dat zorgt voor extra stabiliteit op hoge snelheid, overtuigende grip, comfortabele schokdemping en maximale levensduur.

Please fill in an alt
Verleg uw grenzen

De Battlax RS10 is ontwikkeld vanuit 's werelds belangrijkste racecompetities en aangepast voor het wegverkeer, zodat u met vertrouwen alles uit uw machine kunt halen. Omdat hij zo goed is, wordt de RS10 op talloze recente en toonaangevende sportmotoren als standaardband gekozen. Als hij goed genoeg is voor de motorfabrikanten...

Please fill in an alt
Ultieme sportprestaties

De nieuwe compounds van de Battlax RS10 en het nieuw ontwikkelde profiel staan garant voor een optimale stabiliteit tijdens het remmen, een uiterste nauwkeurige koersvastheid en een perfecte stuurrespons.

Please fill in an alt
Inspirerende handeling

Geniet maximaal van bochtige wegen en de G-krachten op het circuit dankzij het stabiele aanremmen voor- en het sneller uitaccelereren van- elke bocht.*

Please fill in an alt
Geoptimaliseerde prestaties op droog wegdek

De aanzienlijk verbeterde* remvertraging, acceleratie en handeling op een droog wegdek stellen u in staat de grenzen op te zoeken van uzelf en van uw motorfiets.

Please fill in an alt
Grip, grip en nog meer grip

De verbeterde grip van de voor- en achterband staat garant voor een grote mate van stabiliteit bij hoge snelheden en een betere controle voor snellere rondetijden en meer sensatie op het circuit.

Technische kenmerken & voordelen

Bridgestone Battlax RS10

De speciaal samengestelde en strategisch geplaatste compounds staan garant voor een betrouwbare grip op ondergronden met weinig wrijving.
Bridgestone Battlax RS10

Het superlange rasterpatroon zorgt voor een dynamische uitlijning van de groefrichting en resulteert in een superieure stabiliteit, verhoogde stijfheid en betere voorspelbaarheid bij elke hellingshoek.

Doordat de profielgroeven 3-dimensionaal zijn, ontstaat een buitengewone blok-stijfheid en korte opwarmingstijd.
Bridgestone Battlax RS10

Parallelle groeven langs de middenstrip voeren water snel en efficiënt af voor vertrouwenwekkende prestaties op een nat wegdek.

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

Belangrijk: zorg altijd voor de juiste bandenspanning.