Langere levensduur: 

Bridgestone’s nieuwe VHS2 is ontwikkeld om te presteren in diverse terreinomstandigheden. De VHS2 combineert uitstekende tractie met comfortabel weggedrag en een lichte constructie met geluidsarme eigenschappen. 

Vergeleken met zijn hardwerkende voorganger, de VHS, biedt de VHS2 een 10% langere levensduur en een betere weerstand tegen onregelmatige slijtage. De geavanceerde materiaalsamenstelling en verbeterd ontwerp zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de levensduur, terwijl de aanpassingen aan het karkas een gelijkmatigere verdeling van de gronddruk verzorgt. Al deze verbeteringen dragen extra bij aan de levensduur van de nieuwe Bridgestone VHS2 kraanband.

Uitmuntende wegprestaties 

Eens de VHS2 het ruwe terrein verlaat, biedt hij een comfortabelere stillere rit, dankzij het gesloten schouderontwerp. De variabele pitch van de profielblokken helpen om het rolgeluid bij hoge snelheid verder te reduceren. Door gebruik te maken van moderne constructietechnieken, ontwikkeld door Bridgestone, combineert de VHS2 superieure on- en off-road prestaties in een lichtgewicht pakket. Dit resulteert in een ongekende efficiëntie, nog meer dan voorheen. 

Bridgestone VHS2 is beschikbaar in de maat 445/95R25 (load index 174) vanaf april 2016.


Contact 

Neem voor meer informatie contact op met 

Vivian van Kaam
Public Relations & Communicatie Benelux
Mobile: +31 622 45 95 39
E-mail: vivian.vankaam@bridgestone.eu


Bridgestone VHS2:  De levensduur van kraanbanden geherdefinieerd