Bridgestone Corporation heeft bekendgemaakt dat de Bridgestone Group is uitgeroepen tot Partner-Level leverancier voor 2015 in het kader van het John Deere & Company Achieving Excellence Program. Dat is het hoogste niveau dat een leverancier kan bereiken binnen Deere & Company. Bridgestone wordt gehuldigd voor zijn toewijding in het leveren van producten en diensten van uitmuntende kwaliteit en zijn inzet voor continue verbetering.

Werknemers van Bridgestone Americas, het Amerikaanse filiaal van Bridgestone Corporation, namen de erkenning in ontvangst tijdens een officiële ceremonie in Bettendorf, Iowa. Hun collega’s van Bridgestone Europe NV/SA, de Europese afdeling van Bridgestone Corporation, krijgen die eer in april tijdens een formele plechtigheid in Zweibrü cken.

Bridgestone levert landbouw- en off-the-roadbanden voor Deere & Company’s wereldwijde activiteiten.

Leveranciers die deelnemen aan het Deere & Company Achieving Excellence Program worden elk jaar geëvalueerd aan de hand van belangrijke prestatiecategorieën, waaronder kwaliteit, kostenbeheersing, levering, technische ondersteuning en reactiviteit. John Deere Supply Management lanceerde dit programma in 1991, om voortdurende verbetering te stimuleren door leveranciers te evalueren en feedback te geven.