Banden voor auto's, 4x4's en bestelwagens

Ontdek het volledige assortiment

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Turanza

Blijf in controle tijdens uw reis, ook bij regen
Turanza is een premium toerbandengamma voor de zomer waarmee bestuurders vol vertrouwen en beheersing de controle over hun reis kunnen behouden, zowel in nat als droog weer.

Blizzak

Blijf in controle tijdens uw reis, heel de winter door
Blizzak is een winterbandengamma voor mild, gematigd en streng winterweer. Bestuurders kunnen in onvoorspelbaar winterweer vertrouwen op Blizzak en zo hun reis veilig verderzetten.

Weather Control

Blijf in controle tijdens uw reis, in welk seizoen u ook rijdt
Weather Control is een premium vierseizoensband die een zomer- en winterband combineert. Zo kunnen bestuurders het hele jaar blijven rijden met superieure prestaties en comfort.

Potenza

Blijf in controle tijdens uw reis, voel je vrij
Potenza is het speciale Bridgestone-gamma voor het prestatiesegment. Met maximale remprestaties op droog wegdek en stabiliteit in bochten en op rechte stukken, voor ultiem rijgenot.

Dueler

Dueler is een offroadband die robuust genoeg is voor elk avontuur. Dit gamma heeft geoptimaliseerde kenmerken die bestuurders beschermen op lastig terrein en in uitdagend weer.

Ecopia

Baanbrekende brandstofefficiëntie en grip op nat wegdek
Ecopia plaatst brandstofefficiëntie voorop zonder in te boeten op prestaties. De ultra-lage rolweerstand zorgt voor een efficiënter brandstofverbruik en een comfortabele rit.

Duravis

Blijf in controle tijdens uw reis, in welk seizoen u ook rijdt
Duravis is de slimme keuze voor commerciële wagenparken en private bestelwagens. Verlaag kosten, maximaliseer efficiëntie en behoud het hele jaar de controle met dezelfde banden.

General Use

Banden voor algemeen gebruik bieden het perfecte evenwicht tussen stabiliteit en comfort. Voor betrouwbare, hoge kilometerprestaties en een vlotte, rustige rit.

Een dealer vinden

Een dealer zoeken door uw postcode of stad in te geven

This image shows an empty road in a green landscape.