Tyre Talk

Bridgestone kondigt activering aan van Olympisch Partnerschap voor EMEA

Vandaag kondigde Paolo Ferrari, CEO en President van Bridgestone EMEA, op het autosalon van Genève 2017, de start aan van de activering van het uitdagende Olympische Partnerschap van Bridgestone in de EMEA-regio. Hij was op de persconferentie vergezeld door Christophe Dubi, Executive Director van de Olympische Spelen en Internationaal Olympisch Comité.

Paolo Ferrari en Christophe Dubi

Over de activering van het partnerschap zei Paolo Ferrari: “Bij Bridgestone verbinden we ons op lange termijn met de Olympische Beweging om onze steun voor individuen en onze inspanningen te onderlijnen om mensen te helpen bij het realiseren van hun dromen.”

"Wij zijn ervan overtuigd dat het een krachtige boodschap is en in de komende maanden zal onthuld worden hoe we precies dit uitdagend partnership gaan uitvoeren. Maar ik kan nu al, vanuit mijn eigen perspectief, zeggen dat ik weet hoe sport een universele aantrekkingskracht vormt, en dat is precies wat we hier in onze regio nodig hebben. Dit partnerschap geeft bezieling aan ons merk."

In een reactie op de aankondiging zei Christophe Dubi: "Als atleten hun droom najagen, vraagt dat heel wat solidariteit. We zijn erg blij dat TOP sponsors in het Olympische merk investeren en ons helpen."

Het lange termijn partnerschap tussen het IOC en Bridgestone loopt tot 2024 en omvat onder meer de Olympische Winterspelen in PyeongChang 2018, de Olympische Spelen in Tokio 2020, de Olympische Winterspelen in Peking 2022 en de Olympische Spelen in 2024.

Tijdens de persconferentie beschreef Paolo Ferrari ook de innovatieve hoogtepunten van Bridgestone die op de stand te zien zijn. Dit omvat de baanbrekende Bridgestone DriveGuard en de nieuwste generatie van de Turanza T001. Voor het merk Firestone omvat dit de Roadhawk en Vanhawk 2 en de Firestone Music Tour 2017.Vivian van Kaam:

Bridgestone Europe NV/SA, Netherlands branche
Marketing passenger car tyres Netherlands
Marketing motorcycle tyres Benelux
PR & Communication Benelux
Tel. direct: +32 2 719 06 87 - M: +31 (0) 622 45 95 39
@: vivian.vankaam@bridgestone.eu

LEWIS:
Tel: +31 (0) 40 235 4600
@: BridgestoneNL@teamlewis.com