Tyre Talk

Bridgestone door Clarivate Analytics uitgeroepen tot een van de 2016 Top 100 Global Innovators

Bridgestone Corporation kondigt aan dat het door Clarivate Analytics werd uitgeroepen als een van de 2016 Top 100 Global Innovators. Het bedrijf werd ook al in 2015 geselecteerd, waardoor dit de tweede onderscheiding is.

Bridgestone top 100 global innovators award 2016

Clarivate Analytics, het vroegere bedrijf van Thomson Reuters voor Intellectuele Eigendom en Wetenschap, geeft deze onderscheiding aan de 100 belangrijkste innovatieve bedrijven en instellingen, die wereldwijd leiders zijn in het beschermen van ideeën voor innovatieve uitvindingen door middel van intellectuele-eigendomsrechten en deze ideeën met succes commercialiseren. Evaluatiecriteria voor het toekennen van de onderscheiding omvatten volume, succes, globalisering en invloed, en worden beoordeeld op basis van patentgegevens bij Clarivate Analytics.

Op 2 maart 2017 kreeg Bridgestone een trofee uitgereikt door Hirofumi Hino, de vertegenwoordiger in Japan van Clarivate Analytics.

De Bridgestone Group beschouwt intellectuele eigendomsrechten als een belangrijke hulpbron bij het bereiken van haar ultieme doel: een waarlijk wereldwijd bedrijf te zijn en "Dan-Totsu" in alle aspecten van de bedrijfsvoering.

In de toekomst zal de Groep activiteiten rond intellectuele eigendom blijven bevorderen, om zo bij te dragen aan het maximaliseren van haar bedrijfswaarde.Vivian van Kaam:

Bridgestone Europe NV/SA, Netherlands branche
Marketing passenger car tyres Netherlands
Marketing motorcycle tyres Benelux
PR & Communication Benelux
Tel. direct: +32 2 719 06 87 - M: +31 (0) 622 45 95 39
@: vivian.vankaam@bridgestone.eu

LEWIS:
Tel: +31 (0) 40 235 4600
@: BridgestoneNL@teamlewis.com